Jemput jamu mata semua ;-)
Suka makan lempeng tepung ni sebab ia adalah bekpes yang paling senang nak buat selain dari cekodok ikan bilis. Dalam 1 minggu tu, adalah 2 ke 3x aku buat lempeng or cekodok ikn bilis.
Kalau buat cekodok ikan bilis, cicahnya dengan sambal sardin dan kalau buat lempeng lak, cicahnya dengan sambal ikan bilis. Sambal sardin dan sambal ikan bilis ni plak, kalau buat lebih boleh bawak terus ke lauk tengah hari hihihi... kerja senang kan? Ya Ampun... bini sapa la malas ni huhuhu....
MoDe : perut dah kenyangggg.... yeah tido ler hahahaha :))
biasanya akak buat lempeng kelapa...
ReplyDeletebestnya cicah sambal ikan bilis...kan kan
lama tak makan lempeng ni la Wok...
ReplyDeletekasihredha: tak pernah lg try buat lempeng kelapa, myb lepas ni boleh cuba :)best banget cicah ngan sambal hehehe...
ReplyDeleteamimarz : esok bolehlah buat ye wok... hihihi