klik klik ok!

Monday, November 29, 2010

Home sweet home

Alhamdulillah selesai sudah semua urusan di kg mentua... horeyyy now i so happy lor.... boleh berblog kembali!!!! Miss u all so much! thanx pada semua yang follow... welcome to my home! Insya Allah jika ada kelapangan akan aku jejak korang semua... tenkiu juga pada yang tinggalkan pesanan, banyak betulll hehehe.... tenkiu so much pada teman yang sudi beri aku award lagi... nanti aku datang amik award tu ye... sonok wei bukak je blog ada 2 award yang aku dapat Alhamdulillah...

Sekali lagi... i rely2 miss u all so much! miss my blog! now badan ada rasa sedikit lemah dan tak berapa sihat... agaknya sebab penat kot... al maklum ler baru je selesai menguruskan majlis perkahwinan adik ipar... lagi pun letly ni mood aku pun tak berapa ok... makan pun tak berapa selera nah.. tapi dont wori Doc kate semuanya ok... 

Mood : nak tidor puas2 :)))

4 comments:

  1. welcome back...moga k.mas sihat ekk...

    ReplyDelete
  2. kasihredha : macihhh miss u to! :)

    Akma : tenkiu2.... amin macihh dear :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails