klik klik ok!

Sunday, November 14, 2010

Jom Berkenalan : Khas Buat Blogger Baru

Ok... kali nie bukan lagi pasal peraduan cerita kreatif tapi Ben mintak blogger buat n3 khas untuk blogger baru! Tanpa membuang masa.... aku sahut arahan  En Ben kita ni hehehe... Nak masuk mesti ada syarat... hahaha kasi seram je bunyiknya. Wajib letak header Ben lepas tu sape yg dah join bagi can kat org lain plak.... aku belum join lagi so aku bolehlah join hehehe....
Syarat pertama letak header Ben
 
 Ok..!
Syarat ke 2 sila buat tajuk JOM BERKENALAN : KHAS UNTUK BLOGGER BARU
Ok!
Syarat ke 3 berikan kata laluan buat mereka yang bakal singgah ke blog anda
Ok!
Salam dan selamat sejahtera..... Ummm mula-mula aku nak ucapkan SELAMAT DATANG ke rumah aku@blog aku. SELAMAT BERKENALAN dan TERIMA KASIH, peyinggahan korang amat bermakna.... Maaf kalau rumah aku nie tak berapa cantik tapi aku amat senang hati kalau korang suka sebab aku sendiri masih baru. Tapi takpe aku dengan senang hati sgt2 nak jemput korang datang gak ke rumah aku ni... Aku bukan sesiapa pun... aku cuma orang biasa.. isteri dan suri rumah@tukang jahit manik sepenuh masa selain dari mengupdate n3 hari-hari. Erkkk... pembetulan bukan hari-harilah kekadang ada gak 1,2 hari aku tak update hehehe......
TERIMA KASIH banyak2 laaaa... pada korang yang sudi datang... semoga kehadiran korang akan menambahkan keceriaan dan mengeratkan hubungan di antara kita semua. Apa yang kurang maafkan lah ye... dan yang lebih kita kongsi bersama.. (bukan kongsi lain ye tapi ILMU ok!) ngeeee...... 

syarat ke 4 Pastekan url korang kat ruangan komen ini (Ben punya n3)
Ok!

Mood : terima kasih pada semua.... datanglah selalu :))

34 comments:

  1. salam perkenalan..
    sy singgah :)

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan dri cik ciput =)

    ReplyDelete
  3. Nur Azila :sama2... salam perkenalan dr saya juga :)

    Kinah : Salam perkenalan ye... singgahlah selalu :)

    Aensyazliana : sila kan... dtglah selalu :)

    Cik ciput : sama2... salam perkenalan dr sy juga :

    Yaya : silah datang selalu ye... :)

    ReplyDelete
  4. salam ziarah dari blog ben....

    datang guling2 jap kat blog ni ye... :)


    Jom guling-guling disini pula:

    Azrul Hisham -My Real Life

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan from hanizeyecandy
    http://haniz-eyecandy.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan..

    ltes exchange link ya =)

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan dr tok esah...

    jgn segan silu nak jenguk tok ye..
    merungkai cinte pertama tok esah, sini

    http://taq6889.blogspot.com/2010/11/merungkai-cinta-pertama-tok-esah.html

    ReplyDelete
  8. Azrul Hisham : Salam ziarah kembali... silakan laaa guling hehe..

    Haniz : salam perkenalan kembali... :)

    Eeina :salam perkalan dr sy juga.. :)

    Azhar : salam perkenalan ye...

    Ladyzul : salam ziarah...

    Nur : salam dan 10Q... sy akn follow U juga..

    Anismaira : salam perkenalan ye :)

    Tok esah : salam perkenalan ye... yap sy akan dtg juga rumah tok esah nnt.. tq :)

    ReplyDelete
  9. slm kenalan dr mimiey...

    http://nasyieen.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Mimiey : salam perkenalan juga ye :)

    Kyu : salam kenal juga :)

    ReplyDelete
  11. salam kenal ye...saya dah follo awak juga

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan..happy blogging... :)

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan dari Gerrard ^_^v

    ReplyDelete
  14. ctsamsena@cekdesam : salam perkenalan juga... tq

    Wan Gerrard : Salam perkenalan dari saya juga :)

    ReplyDelete
  15. Zack~786~ : salam perkenalan dari sy juga

    ReplyDelete
  16. wow.ramainyer...singgah kembali...thanks sbb sudi jenguk.huhuhu...salam kenal yer...

    ReplyDelete
  17. remizati : salam perkenalan dari saya juga ye :)

    Syamilia : wow kembali hehe.. silakan dtg selalu :)

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan kak mas...
    kita follow akak...


    http://nonzero88.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Salam perkenalan Mas....
    I da followww ;)
    Terima Kasih ya ....

    ReplyDelete
  20. Azieda : sama2 kembali :)

    Zurayda : sama2 kembali juga :)

    ReplyDelete
  21. Selamat berkenalan. Hepi blogging. I'm following you. =)

    ReplyDelete
  22. salam perkenalan.. dah follow ;) nanti jemput dtg umah kt lak yer..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails