klik klik ok!

Thursday, November 18, 2010

Cerita kreatif : Blogger Kering Idea?

Satu lagi idea bernas Ben untuk membuat para blogger menjadi kreatif dan lebihhhhh rajinnnnn perah otak! sesuaiiii sangat untuk aku hehehe...  
Cerita kreatif : Blogger Kering Idea?
 Seriusssss..... aku skrg ini memang tengah kering idea! kering idea sampai aku tak tahu nak buat apa? kering sampi..... apa ye? korang tengok muka aku ni... korang bayangkan lah....
bila otak aku dah bengap maka aku jadi malas!.... bila aku dah malassss maka aku ngantuk! bila aku dah mengantok maka tidor adalah jalan yang paling bernas! hehehehe... nak tido satlah ZzzzzzzzZzzz.... tidor sampi mimpi makan buger (serius mcm merepek je cerita aku ni?)
 nampak tak riak muka aku tu? muka berlagak kan? ngeee.... aku puas wey.... senyum! puas mata aku! nyeyak banget... memang kenyang tidor aku ni! tu yang mata pipi bulat je kekekeke...
 macam mana ni? tidor dah, tapi idea tetap gak kering? nak kate tak cukup tenaga tipulah... tido sampi tak hingat dunia tu pe kes? nak kate tak cukup makan.... ahah... makan? ummm... lepas makan baru datangnya idea kot... compom! acik makan duluuuuuuu........
 kan aku dah kate.... aku skrg ni memang tahap kering idea gila2 smpi tak tahu nak tulis apa? memang merepek tahap gaban dah aku ni... tolonggggg nak buat macam mana ni? bosan!!!! kita layan muzik dulu laaaa..... layan sampai otak gegar! Jom kasi GEGARRRR.....
 huh.... semua cara aku dah buat tapi sama gak... tak kan nak biar kering je? nnt lama2 blogger2 dah tak amik kisah lagi. Kau cara kau... aku cara aku, tak nakkkk macam tu... aku nak semuanya mesra rapat antara satu sama lain. Alahai... pelah nak jadi dengan aku ni... huhuhu... tapi sekali sekala kering idea apa salahnya kan? kalau hari2 update n3 tapi merapu merapan tak bagus gak kan? nanti org yang dtg rumah aku, igt aku 3 suku lak! choiii jauhkanlah.... ummm...
Hahahaha.... gila ke apa tetiba gelak?? aku gelak sebab itulah cerita kreatif aku! kreatif ke??? ok... now aku dah story dari awal sampai akhir pasai pe aku kering idea? puas hati korang? hehehe....

Mood aku skrg ni : selesai dah satu cite :))

14 comments:

  1. huhuhu.. samalah kita.. kekering-kontangan idea.. hahaha.. klu dah kontang tido ajoss jwbnyer.. hahaha

    ReplyDelete
  2. ehehe memang betul2 kering idea ni, dari kering idea terhasil juga entri :D

    moga berjaya :)

    ReplyDelete
  3. tengkorakemas: hehehe... macihhh :)

    ReplyDelete
  4. gudluck

    http://qilarazak.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-ben-ashaari-blogger.html

    ReplyDelete
  5. bile kite kering idea..kite mule mengarut kn..
    pape pn gud luck..

    ReplyDelete
  6. mas...kering idea..kena cari ilham
    kalau pokok kering boleh siramkan..:)

    ReplyDelete
  7. gudluck.......

    http://jommembebel999.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-ben-ashaari-blogger.html

    ReplyDelete
  8. qilarazak : macihhh

    adihays : betul3... hehe 10Q

    kasih redha : hihihi... yelah kak.. kena carik ilham gak ni :)

    ila haron : macihhh :)

    ReplyDelete
  9. Jom sama2 berkempen!!! Gud Luck!!

    ReplyDelete
  10. All the best ya!!! Angah da undi mas :)))

    ReplyDelete
  11. kelam hati : thanx :)

    cekla : yeah GEGAR!! macihhh...

    adialuze : jommm... macihhh... :)

    amimarz : ok! thanx ngah :))

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails