klik klik ok!

Friday, November 12, 2010

Senyummm :)

Senyum....
tak perlu kata apa-apa
senyum.....
tak perlu kata apa-apa
senyum.....
tak perlu kata apa-apa
lalalalalala......
Jom kita senyum sama-sama.... SENYUM itu kan SEDEKAH :)) walau gigi jarang, walau tak ada gigi, walau gigi kuning takpe... senyum je... senyum kan menawan... yang pompuan kalau senyum muka nampak manis... yang laki kalau senyum muka nampak hensem.... tak gitu? tapiiii.... jangan plak senyum kek dopan orang gilo kang tak pasal-pasal nanti orang ingat ko pun gilo samo! 

Hehehe.... aku sebenarnya happy... happy dalam senyum, sambil menaip pun aku senyum je... yolah.... mano tak senyum... hati gumbira lor... follower wa sudah bertambah... last sekali follower aku cuma ada 9 je... now dah ada 20 orang! Alhamdulillah... semoga tiap-tiap hari akan bertambahlah. Terima kasihlah kepada Ben Ashaari sebab adakan pertandingan tu. Walau tak tersenarai di antara 10 penulis terbaik tapi apa yang penting KERJASAMA.... Wonder Ben..wonder ben... kamu datang... menyelamatkan blog saya....lalalala... ngeeeee.... Mesti korang kate macamni kan "hek elek minah ni baru 20 dh kecoh!" aku jawab ni... "ehhh.... suka wa la nk kecoh... yang penting bertambah ok!" ehek..ehek... jangan mare gurau je.... So moralnya... lopeh ni kalau ben wat pertandingan lagi jgn lupa masuk yo!

Mood : makin bersemangat nak update n3 selalu...

2 comments:

  1. takper kecoh,...baru meriah...hehehe~

    ReplyDelete
  2. Mashitah : hehehe... takpe kan kecoh kan kan kan :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails