klik klik ok!

Sunday, November 11, 2012

Cuti-cuti Melaka

Biar gambar lama yg cerita...
tapi mcm tak patut je? kot gambar tu blh bersuara takpelah juga kan? Haish...malas nak berceloteh lah tu... 
Cerita pendek. 
Ini hotel tempat kami bermalam, 1 mlm je, supprise from hubby, memang best sbb makanan dia sedap! heheeeee
Masa masuk muka dia bukan main cuak. Risau gak takut dia taknak..haru pulak nak blk Kl semula. Nasib baik ada astro chanel cartoon....lega.
Sgt puas hati...deco simple, cntik, bilik luas n katil harus besar arrr...amani tidor lasak!
Before balik bergambar la dulu. Mokci tgh verangan...biarlah rahsia heehaiii! 
Janji snap! Kami pusing2 Bdr Melaka, singgah beli buah tangan yg harus beli kalo ke situ (kes nak pendekkan cerita la tu)
Pestime bwk amani pergi zoo, kami sgt teruna & seronok! sayangnya ank den...umur dia 2 ++ baru suka kot.
Serius! tak byk gambar haiwan dlm camera sbb kami naik tren. Nak jalan kaki? perghhh jauh tu. Naik ketepi pun amani bosan sangat2, ini kan pula kalo kami berjalan? 

The End

5 comments:

  1. seronok nya kan bila check in hotel.. tgk katil dulu then toilet. hee

    ReplyDelete
  2. assalam mas
    jalan2 kat Melaka, memang best sini byk tmpt utk dilawati, hotel pun ok ..ank2 kalu check in hotel memang melompatlah he he
    akak biasa jg kesana sb SIL menetap di melaka sambil2 tu blhlah jalan2 kan

    ReplyDelete
  3. bestnya... cuti2 melaka ye...

    ReplyDelete
  4. kalau pi zoo suka jalan dari naik tren..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails